Bijbelboek Orgel

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Tegen zodanige mensen is de wet niet.

Galaten 5:22-23

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over sterk en moedig zijn


Datum: 12 oktober 2020

Zondag 18 oktober leidt ds. A.G.M. Weststrate uit Biezelinge beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk.
’s Morgens gaat het over Jozua 1: Jozua krijgt de instructie met het volk het beloofde land in te gaan. Maar niet zonder de bemoedigende opdracht: “Wees sterk en moedig!” Is dat voor vandaag de dag ook geen relevante boodschap in de kerk en de samenleving?
’s Middags lezen we verder in het boek Jozua, waar twee spionnen de te veroveren stad Jericho gaan verkennen, maar die tocht levert een heel ander resultaat op dan gedacht. De toepassing gaat niet zozeer over spionage maar wel over de verrassende dingen die God in mensenlevens wil doen.
Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel