Bijbelboek Orgel

Hoogte noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde Gods, welke is in Christus Jezus, onze Here.

Romeinen 8:39

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het lijden van Job


Datum: 21 september 2020

Zondag 27 september leidt ds. G. Vos de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk. Het thema is: Dingen doen die je niet kunt!

Jezus geeft een opdracht die de discipelen niet kunnen doen. In Markus 6 vers 37 zegt Jezus: geeft Gij hen te eten. Terwijl ze dat niet kunnen. En toch gebeurt het. Maar wie de rode draad van het Markus evangelie erbij betrekt, die gaat het begrijpen. Christus wil graag zelf geven wat Hij van ons vraagt. Wie dit geheim eenmaal doorheeft krijgt er niet genoeg van!

Om 17 uur leidt ds. M. Bot uit Maassluis de dienst die gaat over het lijden van de Bijbelse figuur Job. Job beklaagt zich bij God over het lijden dat hem treft. God antwoordt Job vanuit een storm.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel