Bijbelboek Orgel

En Ik zal mijn aangezicht niet meer voor hen verbergen, wanneer Ik mijn Geest over het huis IsraÄ—ls heb uitgestort, luidt het woord van de Here HERE.

Ezechiel 39:29

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de genezing van de verlamde


Datum: 24 augustus 2020

Zondag 30 augustus leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep beide diensten om 10:00 en 18:30 uur met enkele gemeenteleden en gasten in de Christelijke Gereformeerde Kerk. De verkondiging zal gaan over Handelingen 3 en 4.

 's Morgens over de genezing van de verlamde en 's avonds over wat die genezing te weeg brengt. In beide gedeelten staat de Naam van Jezus centraal. Het gaat over de vraag: wat heeft de kerk te bieden? Je kunt aan allerlei goede acties vanuit de kerk denken, prima. Maar het bijzondere van de kerk is toch de boodschap van de ene naam Jezus. Dat is de naam die mensen bij God brengt en dat heeft betekenis voor heel het leven met zijn beperkingen en (godsdienstige) verbeelding.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van luisterkerk.nl waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel