Bijbelboek Orgel

Wie een kuil graaft, zal erin vallen.

Spreuken 26:27a

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de volmacht van Jezus


Datum: 24 februari 2020

Zondag 1 maart leidt kandidaat A.J. Dorst de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. De preek zal gaan over de navolging van Jezus. Navolging betekent zelfvernedering en dienen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Dat betekent onszelf verloochenen en achter Jezus aangaan. Hoe dan? En wanneer? Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

Om 17 uur leidt ds. G. Vos de middagdienst. De meesten hebben ooit wel eens nagedacht over wie Jezus Christus is geweest. En dat Hij is opgestaan en bevoegd is om ons te verbinden met God. Daarover gaat het in Mattheus 9. De volmacht van Jezus om ons te vergeven, om ons te verbinden en om ons een ongekende toekomst te geven!

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel