Bijbelboek Orgel

Rijken en armen ontmoeten elkander; hun aller Maker is de HERE.

Spreuken 22:2

Nieuws

Terug naar overzicht

Heilig Avondmaal vieren in De Wegwijzer


Datum: 18 november 2019

Zondag 24 november leidt ds. G. Vos beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer, die in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal. 

In Handelingen 2:42  wordt gesproken over het volharden van nieuwe Christenen na Pinksteren. Volharden ondanks alle moeite die dit meebracht, zoals ook in het leven van Mozes en het leven van Jezus te zien is. God laat ‘zekere tegenslagen toe’. De Heilige Geest helpt je om er door te groeien. 

Om 17 uur gaat het in Handelingen 2:46 over de eendracht en eenvoud van de nieuwe Christenen uit de Joden. Op de Pinksterdag verschenen symbolen van vuurvlammen gericht op de leerlingen van Christus, zonder dat het hen enig kwaad deed. Het was dus toch waar: in de navolging van Christus ben je vrij van het gericht. Plotseling vallen de blijdschap en eenvoud op. Wanneer je zoveel is kwijtgescholden zou je elkaar dan nog verbitteren met verwijten? 

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel