Orgel Bijbelboek

Indien uw vijand honger heeft, geef hem brood te eten, indien hij dorst heeft, geef hem water te drinken.

Spreuken 25:21

Nieuws

Terug naar overzicht

Dankdag vieren in De Wegwijzer


Datum: 01 november 2019

Op woensdag 6 november wordt er dankdag gevierd in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. Ds. G. Vos zal beide vieringen leiden. De officiële benaming is 'dankdag voor gewas en arbeid'. Twee keer per jaar wordt er op een woensdag een bijzondere feestdag gevierd. Op de tweede woensdag in maart wordt de biddag, en op de eerste woensdag van november de dankdag gevierd.

Om 15 uur begint de middagdienst en die is vooral gericht op de schoolgaande jeugd. Met de kinderen gaan we zingen en bidden. Nadenken over 2 Koningen 2 wanneer er plotseling voeding is in overvloed uit een voorraad waar je zelfs niet van had kunnen dromen.

Om 19:30 start de avonddienst, met Schriftlezing Marcus 4 vanaf vers 26. Het koninkrijk van God komt automatisch; God zorgt er zelf voor. Christus schakelt ons in. Hij helpt ons om onze verantwoordelijkheden na te komen. Indien nodig kan en wil hij ons op een bovennatuurlijke manier helpen. Niet altijd kregen we wat we gehoopt hadden. Toch worden we altijd door zorg omgeven. Wanneer je dat doorkrijgt ga je ontspannen en kun je danken.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten