Orgel Bijbelboek

De andere discipelen dan zeiden tot hem: Wij hebben de Here gezien! Maar hij zeide tot hen: Indien ik in zijn handen niet zie het teken der nagels en mijn vinger niet steek in de plaats der nagels en mijn hand niet steek in zijn zijde, zal ik geenszins geloven.

Johannes 20:25

Nieuws

Terug naar overzicht

Kerkproeverij


Datum: 30 september 2019

Zondag 6 oktober leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep om 10 uur de dienst in De Wegwijzer die in het teken staat van Kerkproeverij. Er worden in deze dienst meer gasten verwacht die op uitnodiging van de leden of spontaan komen proeven wat deze dienst te bieden heeft. Na afloop is iedereen van harte welkom om koffie of thee te blijven drinken. Thema is: "Tafelgesprekken met Jezus", naar aanleiding van Lukas 14. Daar lees je over Jezus die als gast genodigd is. Een betere en belangrijkere gast kun je niet hebben, Hij brengt immers God Zelf in je leven. Maar Hij zorgt soms ook voor een ongemakkelijke sfeer aan tafel. In de kerk gaat het om Jezus, we willen naar Hem luisteren maar dat is niet altijd gemakkelijk.

Om 17 uur leidt ds. Van Dijken de middagdienst.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel