Bijbelboek Orgel

Zalig die treuren, want zij zullen vertroost worden. Zalig de zachtmoedigen, want zij zullen de aarde beërven.

Matthe├╝s 5:4-5

Nieuws

Terug naar overzicht

Jeugdzondag in De Wegwijzer


Datum: 03 september 2019

Zondag 8 september leidt ds. Vos beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. In september starten de verenigingen weer een nieuw seizoen, en deze zondag staat in het teken van jeugdzondag.

's Morgens is de preek gericht op de kinderen en gaat over 2 Koningen 5. Een meisje is met haar ouders tegen hun zin weggevoerd uit Israel. Ze moet ook nog werken bij een Aramese baas Naäman. Hij is ziek en radeloos. Zij kent iemand die Naäman kan genezen. Zal ze de naam van Elisa doorgeven of niet? Het meisje laat het belang van Naäman voor haar eigen pijn gaan. Naäman meld zich bij de koning van Israel. Die laat de pijn voorgaan. Wat zouden wij doen?

's Middags is de preek gericht op de tieners, Psalm 27 wordt gelezen. God is licht. Waarin merken we dat? Jezus is het licht der wereld. De tieners waren ermee bezig en zochten er liederen en schriftgedeelten bij.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel