Bijbelboek Orgel

Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat.

Mattheüs 19:24

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over kruis dragen


Datum: 08 april 2019

Zondag 14 april leidt ds. G. Vos beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer, waarbij het Heilig Avondmaal gevierd wordt. In Lukas 23 vers 26 wordt Simon van Cyrene zomaar ingeschakeld om de kruisbalk van Jezus te dragen. Zo werd hij het knechtje van deze zogenaamde koning. Hij werd gedwongen om in de schande te delen. Geen aanmoediging, zou je zeggen. Toch is Simon hierdoor leerling van Christus geworden, en zijn zonen ook. We vieren het avondmaal. We denken aan het kruis wat Jezus in onze plaats droeg. Op onze beurt mogen we kracht ontvangen voor wat wij in ons leven krijgen te verwerken aan tegenslag of spot.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in beide diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel