Orgel Bijbelboek

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Tegen zodanige mensen is de wet niet.

Galaten 5:22-23

Nieuws

Terug naar overzicht

Vonnis van Pilatus in De Wegwijzer


Datum: 01 april 2019

Zondag 7 april leidt ds. G.Vos de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. De Romeinse rechter Pilatus verklaart de aanklacht van Jezus medegelovigen wegens opstand totaal ongegrond. Toch wilden Jezus broeders en zusters nog steeds het bijbehorende vonnis aan het kruis. Onderlinge hadden ze nog een verborgen aanklacht: hij had zichzelf Gods zoon genoemd. God zelf had dat uitgesproken met een hemelse stem voor vele getuigen! Waarom zit hen dat zo dwars? En zit het ons ook dwars?

's Middags om 17 uur is er een ruildienst met ds. M. Bergsma uit Utrecht. Dan gaat het over de opdracht van Jezus om de volken tot leerlingen te maken (Mattheüs 28), wat het betekent gehoor te geven aan die opdrachten en wat het betekent om een leerling van Jezus te zijn (Handelingen).

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in beide diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel