Orgel Bijbelboek

Indien wij ontrouw zijn, Hij blijft getrouw, want Zichzelf verloochenen kan Hij niet.

2 Timoteus 2:13

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het pesachfeest


Datum: 25 maart 2019

Zondag 31 maart leidt ds. D. Quant uit Houten beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. Iemand stapt vanuit een feest de buitenlucht in en daarover schrijft de evangelist Johannes: ‘Het was nacht’. Maar dat is een rare mededeling. Dat feest (het pesachfeest) werd namelijk ieder jaar gevierd en begon altijd bij het vallen van de avond. Dus nogal logisch dat het nacht was. Of zit daar meer achter?

's Middags: elke dag nemen in Nederland 267 mensen afscheid van de christelijke kerk. Dat is een aantal dat beduidend groter is dan de gemeente van Mijdrecht. Het went nooit, je schrikt er altijd weer van. En je denkt: hoe moet dat verder gaan? Lees je daar misschien al iets over in de Bijbel, zegt de Here Jezus er misschien iets over? Laten we ons oor eens te luisteren leggen.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in beide diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel