Bijbelboek Orgel

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over volhouden in het geloof


Datum: 04 februari 2019

Zondag 10 februari leidt ds B. Reinders uit Capelle aan den IJssel beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. Jezus volgen is mooi, maar dat gaat niet vanzelf. Je krijgt als christen ook met tegenwind te maken. Hoe houd je het dan vol? In de Bijbel, in Openbaring 2, schrijft Johannes daarover een brief aan de kleine gemeente in Smyrna. Volhouden kun je alleen, als je dicht bij Jezus blijft.

De middagdienst is om 17 uur. Als je ziet wat het betekent dat God jouw Redder is, kun je alleen maar zingen en lachen van blijdschap. Maar, het leven kent ook heel wat tranen. De dichter van Psalm 126 merkt dat. En ook dat je het zicht op de toekomst dan zomaar kwijt bent. Wat geweldig dat God daar dan Zelf voor zorgt. Dwars door je tranen heen, baant Hij voor jou de weg naar Huis.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in beide diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Benieuwd naar waar de preken over zullen gaan? Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel