Bijbelboek Orgel

En al wat gij in het gebed gelovig vragen zult, zult gij ontvangen.

Matthe├╝s 21:22

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over een nieuw leven


Datum: 27 december 2018

Zondag 30 december leidt Prof. Dr. A. Huijgen uit Kampen de morgendienst om 10 uur in De Wegwijzer.

Soms zou je willen dat je helemaal opnieuw kon beginnen, maar zo werkt het niet in het leven. Tenzij… je een nieuw leven ontvangt van God. In 1 Petrus 1 lezen we dat God een nieuw begin geeft, waardoor mensen een nieuwe hoop ontvangen en zelfs een compleet nieuw leven. Dan is het wel nodig dat we helemaal van het begin af aan opnieuw beginnen. De Bijbel noemt dat wedergeboorte.

‘s Middags om 17 uur zal ds. J. van Dijken (Nieuw Vennep) de dienst leiden, dit zal tevens de oudjaardienst zijn. De schriftlezing is Lukas 1:57-79, het thema: Gods genade van de wieg tot het graf. Het zal er over gaan dat Gods genade er is aan het begin van het leven, maar ook blijft als de schaduwen over ons leven vallen, ja zelfs als de dood dichtbij komt, is het toch het licht van Gods genade dat in het leven van Gods kinderen het wint.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Benieuwd naar waar de preken over zullen gaan? Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel