Orgel Bijbelboek

En Ik zal mijn aangezicht niet meer voor hen verbergen, wanneer Ik mijn Geest over het huis Isra─Śls heb uitgestort, luidt het woord van de Here HERE.

Ezechiel 39:29

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de daad bij het woord voegen


Datum: 21 augustus 2018

Zondag 26 augustus leidt ds. G. Vos beide diensten om 10 en 18:30 uur.

Thema van de morgendienst: Jezus zet de zaak op scherp. Willen jullie discipelen ook niet weggaan? Net als de massa's, die ik probeerde uit te leggen dat ze verkeerde verwachtingen hadden van mij. Velen zijn weggegaan, maar Petrus blijft. U hebt de woorden van het eeuwige leven. Petrus heeft de goede verwachting. Door uw woorden leren we het echte dienen. Door uw woorden ontvangen we een heerlijke toekomst.

Info avonddienst: Wij voegen graag de daad bij het woord. Jezus legt daden in de harten van mensen die hem geloven. Daden die hij oproept zijn anders dan daden die we hem aanbieden, en de gevolgen zijn ook anders.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel