Bijbelboek Orgel

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.

1 Petrus 1:24-25

Nieuws

Terug naar overzicht

Eerste Adventszondag in De Wegwijzer


Datum: 27 november 2017

Zondag 3 december leidt ds. W.J. Quist uit Amersfoort beide diensten om 10 en 17 uur.

De vier weken op weg naar Kerst noemen we de adventsweken. ADVENT betekent ‘komst’. De komst van Jezus in onze wereld. Jezus kwam… om ons LEVEN te geven. Het échte, eeuwige leven. Nu al. Dat betekent niet dat God – als een soort Sinterklaas – ons alleen maar aangename cadeautjes geeft in ons leven. Dat niet. Wat dan wel? Hij geeft je altijd genoeg om weer verder te kunnen! Altijd!

's Middags stelt ds. Quist de vraag: Zou dat vandaag ook nog kunnen… dat God naar je leven kijkt en dan zegt ‘jij maakt Mij zo blij met jouw leven?’ Van HENOCH staat dat wel in de bijbel: God vond vreugde in hem. Hij was God welgevallig.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten