Bijbelboek Orgel

En Hij, die op de troon gezeten is, zeide: Zie, Ik maak alle dingen nieuw.

Openbaring 21:5

Agenda

Zondag
13
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student J. Verschoof (Lisse). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Youth for Africa (tbv kansarme kinderen in Ghana)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger student J. Verschoof (Lisse). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Youth for Africa (tbv kansarme kinderen in Ghana)-, Kerk en Kerkelijke kassen.

jongeren ontmoeting
Vereniging: Jeugdvereniging
Locatie: KruispuntMaandag
14
November

Dinsdag
15
November
reguliere vergadering
Vereniging: Commissie van beheer
Locatie: ConsistorieWoensdag
16
November

Donderdag
17
November
kerkenraadsvergadering
Vereniging: Kerkenraad
Locatie: ConsistorieVrijdag
18
November

Zaterdag
19
November

Zondag
20
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Heilig Avondmaal. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Heilig Avondmaal. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.