Bijbelboek Orgel

Alzo is er, zeg Ik u, blijdschap bij de engelen Gods over één zondaar, die zich bekeert.

Lucas 15:10

Agenda

Zondag
06
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
07
November

Dinsdag
08
November
Vergadering
Vereniging: Jeugdraad
Locatie: OverigWoensdag
09
November

Donderdag
10
November

Vrijdag
11
November

Zaterdag
12
November

Zondag
13
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student J. Verschoof (Lisse). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Youth for Africa (tbv kansarme kinderen in Ghana)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger student J. Verschoof (Lisse). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Youth for Africa (tbv kansarme kinderen in Ghana)-, Kerk en Kerkelijke kassen.

jongeren ontmoeting
Vereniging: Jeugdvereniging
Locatie: Kruispunt