Orgel Bijbelboek

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Agenda

Zondag
18
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk


Preekleesdienst. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. D. Quant (Huizen). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
19
Oktober

Dinsdag
20
Oktober

Woensdag
21
Oktober

Donderdag
22
Oktober

Vrijdag
23
Oktober

Zaterdag
24
Oktober

Zondag
25
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en de Zending. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en de Zending.