Bijbelboek Orgel

Ja, wij willen de HERE kennen, ernaar jagen Hem te kennen. Zo zeker als de dageraad is zijn opgang. Dan komt Hij tot ons als de regen, als de late regen, die het land besproeit.

Hosea 6:3

Agenda

Zondag
11
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. M. Bergsma (Utrecht). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
12
Oktober

Dinsdag
13
Oktober

Woensdag
14
Oktober

Donderdag
15
Oktober

Vrijdag
16
Oktober

Zaterdag
17
Oktober
Ontmoeting rond de Bijbel
Locatie: Kruispunt


We lezen een stukje uit de Bijbel en praten erover door.

Zondag
18
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk


Preekleesdienst. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. D. Quant (Huizen). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via luisterkerk.nl . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.