Orgel Bijbelboek

14 Ik ben de goede herder en Ik ken de mijne en de mijne kennen Mij, 15 gelijk Mij de Vader kent en Ik de Vader ken, en Ik zet mijn leven in voor de schapen.

Johannes 10:14-15

Agenda

Zondag
13
Januari
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Voorbereiding Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. De collecten zijn bestemd voor de diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.


Maandag
14
Januari

Dinsdag
15
Januari

Woensdag
16
Januari

Donderdag
17
Januari

Vrijdag
18
Januari

Zaterdag
19
Januari
Week van Gebed
Locatie: Overig (de Hoogt Abcoude)


inloop vanaf 19:15 uur. Inleider: Kees Blokhuis

Zondag
20
Januari
Speciale diaconie collecte
Locatie: Kerk


Op zondag 20 januari is de speciale diaconie collecte de avondmaalscollecte en bestemd voor Water-voorziening Cambodja. Van harte bij u aanbevolen!
Geen leven zonder water. Omdat er in de twee armste provincies van Cambodja veel te weinig regen valt, is hulp van buitenaf nodig. PNKS (Licht van Hoop) graaft daarom ieder jaar in twee dorpen samen met de bewoners een grote vijver. Dit levert drink­water op voor de mensen en hun vee. De vijver is een kweek­vijver voor vis die erg geschikt is om te eten. Met het water bevloeit men ook de akkers die rondom het dorp liggen. Een uitkomst voor deze aller­armsten van de wereld!

Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Watervoorziening Cambodja-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering en dankzegging Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Watervoorziening Cambodja-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.