Orgel Bijbelboek

Hij zal voor eeuwig de dood vernietigen, en de Here HERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen en de smaad van zijn volk zal Hij van de gehele aarde verwijderen, want de HERE heeft het gesproken.

Jesaja 25:8

Agenda

Zondag
10
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Thuis in West (Buurthuis tbv ontwikkeling buurtbewoners)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. N.C. Smits (Purmerend). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Thuis in West (Buurthuis tbv ontwikkeling buurtbewoners)-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
11
Juli

Dinsdag
12
Juli

Woensdag
13
Juli

Donderdag
14
Juli

Vrijdag
15
Juli

Zaterdag
16
Juli

Zondag
17
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. P.J. den Hertog. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. N. Vennik (Hoofddorp). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.