Orgel Bijbelboek

Wat ziet gij de splinter in het oog van uw broeder, maar de balk in uw eigen oog bemerkt gij niet?

Lukas 6:41

Agenda

Zondag
03
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. A.J. van der Toorn (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.
Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
04
Juli

Dinsdag
05
Juli
jongeren ontmoeting afsluitingsavond
Vereniging: Jeugdvereniging
Locatie: Kruispunt



Woensdag
06
Juli

Donderdag
07
Juli

Vrijdag
08
Juli

Zaterdag
09
Juli

Zondag
10
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Thuis in West (Buurthuis tbv ontwikkeling buurtbewoners)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. N.C. Smits (Purmerend). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Thuis in West (Buurthuis tbv ontwikkeling buurtbewoners)-, Kerk en Kerkelijke kassen.