Bijbelboek Orgel

want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; op de handen zullen zij u dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

Psalmen 91:11-12

Agenda

Zondag
07
Februari
Hulpverleningszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student J.A. de Kok (Voorthuizen). Hulpverleningszondag. Door het slechte weer is dit een leesdienst door ouderling Koning geworden. Deze dienst kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. R.G. den Hertog (Amsterdam). Hulpverleningszondag. Door het slechte weer is dit een leesdienst door ouderling Aperloo geworden. Deze dienst kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
08
Februari

Dinsdag
09
Februari

Woensdag
10
Februari

Donderdag
11
Februari

Vrijdag
12
Februari

Zaterdag
13
Februari

Zondag
14
Februari
1e Lijdenszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. P.G. Oskamp PKN Waverveen. 1e Lijdenszondag. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. 1e Lijdenszondag. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.