Orgel Bijbelboek

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Agenda

Zondag
29
Januari
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger D. de Bruijne (Student) Ermelo. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
30
Januari

Dinsdag
31
Januari
tienercatechese 12-15
Locatie: Kruispunt


catechese voor jongeren van 12 t/m 15 jaar door Paul van der Wiel
jongerencatechese 16+
Locatie: Kruispunt


catechese voor jongeren vanaf 16 jaar door Paul van der Wiel

Woensdag
01
Februari

Donderdag
02
Februari

Vrijdag
03
Februari

Zaterdag
04
Februari

Zondag
05
Februari
Hulpverleningszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J.A. de Kok (Utrecht-West). Hulpverleningszondag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Hulpverleningszondag (diaconaat binnen en buitenland)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Hulpverleningszondag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Hulpverleningszondag (diaconaat binnen en buitenland)-, Kerk en Kerkelijke kassen.

jongeren ontmoeting
Vereniging: Jeugdvereniging
Locatie: Kruispunt