Bijbelboek Orgel

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Agenda

Zondag
08
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. B. Reinders (Capelle aan den IJssel). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. B. Reinders (Capelle aan den IJssel). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
09
November

Dinsdag
10
November

Woensdag
11
November

Donderdag
12
November

Vrijdag
13
November

Zaterdag
14
November

Zondag
15
November
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger kandidaat P.A. Kok (Bunschoten). Voorbereiding op het Heilig Avondmaal. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger kandidaat P.A. Kok (Bunschoten). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.