Bijbelboek Orgel

Daarom, zo zegt de Here HERE: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.

Jesaja 28:16

Agenda

Zondag
23
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
24
Oktober

Dinsdag
25
Oktober

Woensdag
26
Oktober

Donderdag
27
Oktober

Vrijdag
28
Oktober

Zaterdag
29
Oktober

Zondag
30
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. A.G.M. Weststrate (Biezelinge). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. A.G.M. Weststrate (Biezelinge). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.