Bijbelboek Orgel

Hij zal voor eeuwig de dood vernietigen, en de Here HERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen en de smaad van zijn volk zal Hij van de gehele aarde verwijderen, want de HERE heeft het gesproken.

Jesaja 25:8

Agenda

Zondag
02
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. F.W. van der Rhee (Veenendaal). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.
Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. H.M. Mulder (Veenendaal). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
03
Oktober

Dinsdag
04
Oktober

Woensdag
05
Oktober

Donderdag
06
Oktober

Vrijdag
07
Oktober

Zaterdag
08
Oktober

Zondag
09
Oktober
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. H.D. Rietveld (Nijkerk. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Gezinsbuddy-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. M. van Benthem (Mijdrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Gezinsbuddy-, Kerk en Kerkelijke kassen.