Bijbelboek Orgel

Zeg niet: Ik zal het kwaad vergelden; wacht op de HERE, Hij zal u helpen.

Spreuken 20:22

Agenda

Zondag
12
September
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger kandidaat J. van Limbeek (Haren). Voorbereiding HA. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger kandidaat J. van Limbeek (Haren). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
13
September

Dinsdag
14
September

Woensdag
15
September

Donderdag
16
September

Vrijdag
17
September

Zaterdag
18
September

Zondag
19
September
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Viering Heilig Avondmaal. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Oeganda: Zelfredzame weduwen, wezen en gehandicapten-, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Viering en nabetrachting Heilig Avondmaal. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Oeganda: Zelfredzame weduwen, wezen en gehandicapten-, Kerk en Kerkelijke kassen.