Orgel Bijbelboek

Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. Wederstaat hem, vast in het geloof, wetende, dat aan uw broederschap in de wereld hetzelfde lijden wordt toegemeten.

1 Petrus 5:8-9

Agenda

Zondag
14
Augustus
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Sleutelbloem Noorden (Leerwerkcentrum voor mensen met psychische problemen)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Sleutelbloem Noorden (Leerwerkcentrum voor mensen met psychische problemen)-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
15
Augustus

Dinsdag
16
Augustus

Woensdag
17
Augustus

Donderdag
18
Augustus

Vrijdag
19
Augustus

Zaterdag
20
Augustus

Zondag
21
Augustus
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.