Bijbelboek Orgel

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Agenda

Zondag
12
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds.G. Vos (Assen). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor ZOA (Noodhulp Afrika)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris. 
Er is uitgebreid koffie drinken, ook met een hapje en een drankje. Het is om alsnog het 25-jarig huwelijk van dominee Guus en Laura Vos te vieren.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D.J. van Vliet (Nieuw-Vennep). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor ZOA (Noodhulp Afrika)-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
13
Juni

Dinsdag
14
Juni

Woensdag
15
Juni

Donderdag
16
Juni

Vrijdag
17
Juni

Zaterdag
18
Juni

Zondag
19
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.