Orgel Bijbelboek

Voor het grijze haar zult gij opstaan en aan de oude zult gij eer bewijzen en voor uw God zult gij vrezen: Ik ben de HERE.

Leviticus 19:32

Agenda

Zondag
22
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
23
Mei

Dinsdag
24
Mei

Woensdag
25
Mei

Donderdag
26
Mei
Hemelvaartsdag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Hemelvaartsdag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecte is bestemd voor de kerk. Er is oppas aanwezig.


Vrijdag
27
Mei

Zaterdag
28
Mei

Zondag
29
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.