Orgel Bijbelboek

14 Ik ben de goede herder en Ik ken de mijne en de mijne kennen Mij, 15 gelijk Mij de Vader kent en Ik de Vader ken, en Ik zet mijn leven in voor de schapen.

Johannes 10:14-15

Agenda

Zondag
08
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. D.J.T. Hoogenboom (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk Diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. D.J.T. Hoogenboom (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk Diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
09
Mei

Dinsdag
10
Mei
jongeren ontmoeting
Vereniging: Jeugdvereniging
Locatie: Kruispunt



Woensdag
11
Mei

Donderdag
12
Mei

Vrijdag
13
Mei

Zaterdag
14
Mei

Zondag
15
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger prof. dr. G.C. den Hertog (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.