Bijbelboek Orgel

Want over de engelen ontfermt Hij Zich niet, maar Hij ontfermt Zich over het nageslacht van Abraham.

Hebreeen 2:16

Agenda

Zondag
09
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Belijdenisdienst. Voorganger ds. G. Vos. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. B. Reinders (Capelle aan den IJssel). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
10
Mei

Dinsdag
11
Mei

Woensdag
12
Mei

Donderdag
13
Mei
Hemelvaartsdag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. Westerink (Nijkerk). Hemelvaartsdag. Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecte is bestemd voor de kerk.


Vrijdag
14
Mei

Zaterdag
15
Mei

Zondag
16
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. C. van Atten (Leiden). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.