Bijbelboek Orgel

Vertrouw op de HERE met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet. Ken Hem in al uw wegen, dan zal Hij uw paden recht maken.

Spreuken 3:5-6

Agenda

Zondag
24
April
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. M. Bergsma (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Jonkman (Zeewolde). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
25
April

Dinsdag
26
April

Woensdag
27
April

Donderdag
28
April

Vrijdag
29
April

Zaterdag
30
April

Zondag
01
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.
Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.