Orgel Bijbelboek

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.

1 Petrus 1:24-25

Agenda

Zondag
07
April
6e Lijdenszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Voorbereiding Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.
Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. M. Bergsma (Utrecht). De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.


Maandag
08
April

Dinsdag
09
April

Woensdag
10
April

Donderdag
11
April

Vrijdag
12
April
Bijbelstudieavond
Vereniging: Bijbelkring WWJD-1
Locatie: Overig (Hans en Annelies)


Onderwerp: NTB, inleider: Hans en Annelies

Zaterdag
13
April

Zondag
14
April
7e Lijdenszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Botswana Peuterschool Sankinderen in Kalkagu-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering en dankzegging Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Botswana Peuterschool Sankinderen in Kalkagu-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.