Bijbelboek Orgel

Want er is geen onderscheid tussen Jood en Griek. Immers, één en dezelfde is Heer over allen, rijk voor allen, die Hem aanroepen; want: al wie de naam des Heren aanroept, zal behouden worden.

Romeinen 10:12-13

Agenda

Zondag
19
Maart
5e Lijdenszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. P.L.D. Visser (Veenendaal). 5e Lijdenszondag. Deze dienst kan ook online gevolgd wordenvia kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Kom over en help-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). 5e Lijdenszondag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Kom over en help-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
20
Maart

Dinsdag
21
Maart
tienercatechese 12-15
Locatie: Kruispunt


catechese voor jongeren van 12 t/m 15 jaar door Paul van der Wiel
jongerencatechese 16+
Locatie: Kruispunt


catechese voor jongeren vanaf 16 jaar door Paul van der Wiel

Woensdag
22
Maart

Donderdag
23
Maart

Vrijdag
24
Maart

Zaterdag
25
Maart
Mannendag Groene Hart
Locatie: Overig (De Roeping / kerk, Wilnis)



Zondag
26
Maart
6e Lijdenszondag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. C. van Atten (Leiden). 6e Lijdenszondag / voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. C. van Atten (Leiden). 6e Lijdenszondag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.