Orgel Bijbelboek

Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

Johannes 3:16

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de vrede van God


Datum: 09 april 2024

Zondag 14 april leidt ds. P.J. den Hertog uit Amsterdam beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In de morgendienst is de Schriftlezing Johannes 16 vers 16-24. Daarin is beschreven hoe Jezus aan zijn discipelen vertelt dat alles wat ze aan de Vader vragen in zijn naam, dat Hij het zal geven.
's Middags om 17 uur is de Schriftlezing Filippenzen 4 vers 4-9. De lezer krijgt daar de opdracht om altijd verheugd te zijn, en dat iedereen je kent als een vriendelijk mens. Je hoeft over niets bezorgd te zijn, je kan in alle omstandigheden aan God vragen wat je nodig hebt. Dank Hem in je gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, je hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel