Orgel Bijbelboek

Zalig die treuren, want zij zullen vertroost worden. Zalig de zachtmoedigen, want zij zullen de aarde beërven.

Mattheüs 5:4-5

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de bron van kracht en vreugde


Datum: 12 februari 2024

Op zondag 18 februari leidt ds. D. Visser uit Amersfoort beide diensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Om 10 uur begint de morgendienst. Er is alle reden om niet in God te geloven door het lijden in het wereldgebeuren en in eigen leven. Er is alle reden om juist wel te geloven, door Jezus die de Redder is. Hij redt van het kwaad en leert je te luisteren naar God. Hij is de bron van kracht en vreugde.
De middagdienst start om 17 uur. Als je elkaar niet vertrouwen kan, waar blijf je dan? Dan gaat het niet goed. En helemaal niet als we God niet vertrouwen. Maar wie dat wel doet, ontvangt zijn liefde en wordt zielsgelukkig. Dat klinkt in Psalm 32 uit de mond van David, een ervaringsdeskundige. Komt u zondagmiddag ook luisteren? Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel