Bijbelboek Orgel

Indien uw vijand honger heeft, geef hem brood te eten, indien hij dorst heeft, geef hem water te drinken.

Spreuken 25:21

Nieuws

Terug naar overzicht

Viering Heilig Avondmaal in De Wegwijzer


Datum: 04 april 2022

Op zondag 10 april leidt ds. B. Reinders uit Zwartsluis beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, die in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal.
Verlangen - daar zal het in beide diensten over gaan als de gemeente het Avondmaal viert. Jezus kijkt ernaar uit het Pascha te vieren met Zijn leerlingen. Hoe bijzonder, helemaal omdat Hij dan al weet dat zij hún verlangen om aan Hem trouw te blijven, niet zullen waarmaken. Zijn verlangen gaat uit om Zichzelf te geven tot redding van in zichzelf ontrouwe mensen. Jezus waarschuwt daarbij tegelijk ook voor een ander soort ‘verlangen’: die van Zijn tegenstander, de boze. Die wil je alleen maar bij Hem weghouden en laten vastlopen op je eigen falen. Als Jezus dan niet voor je zou bidden, zou je eronder bezwijken. Maar, Hij bidt, en geeft Zichzelf voor ons!
Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel