Orgel Bijbelboek

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over stil zijn voor God


Datum: 12 augustus 2021

Op zondag 15 augustus leidt kandidaat A. Veuger uit Nijkerk de morgendienst om 10:00 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De tekst voor de verkondiging in de morgendienst is: Richteren 7: 7 en het thema: “Bruikbaar voor God?!
's Avonds om 18:30 leidt ds. A.P. van Langevelde uit Zoetermeer de dienst. Stil zijn. Dat is lastig. Veel mensen kunnen het niet eens. Anderen zijn er bang voor. Als het in een gesprek langer dan vier seconden stil blijft, gaat er al gauw weer iemand praten. Blijkbaar is stilte ongemakkelijk. Stilte maakt je onzeker.
Zondagavond spreekt ds. Adriaan van Langevelde over Psalm 131. De dichter van die psalm zegt: ‘Ik heb mijn ziel tot rust gebracht.’ Dat maakt dus nieuwsgierig. Hoe krijgt die man dat voor elkaar…?

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel