Orgel Bijbelboek

Daarom verliezen wij de moed niet, maar al vervalt ook onze uiterlijke mens, nochtans wordt de innerlijke van dag tot dag vernieuwd.

2 Korintiers 4:16

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de heerlijkheid van het hemelleven


Datum: 04 augustus 2021

Op zondag 8 augustus leidt ds. J. Breman uit Zwijndrecht beide diensten om 10:00 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
 Morgendienst: In 1 Korinthe 2:9 schrijft Paulus:"wat geen oog heeft gezien en geen oor heeft gehoord en in geen mensenhart is opgekomen, dat is wat God bereid heeft voor hen die Hem liefhebben". Waar denk je als eerste aan bij het horen/lezen van deze tekst? Aan de heerlijkheid van het hemelleven bij God, of aan het afschuwelijke Kruis van de Here Jezus? Het kon toch nog wel eens anders zijn dan je misschien denkt. Kom luisteren naar het thema: "Nooit gedacht!"
1. Een God Die Zich laat kruisigen door zondige mensen.
2. Een God Die Zich laat kruisigen voor zondige mensen.
 Middagdienst: Een gelovige jonge moeder moest haar kindje afstaan, nog geen jaar oud. Ik weet dat mijn kindje in de hemel is bij God en het daar ontzettend fijn heeft. maar toch..." kon ik maar even om een hoekje kijken." Maar dat kan toch niet!? Nou ja, wanneer God ons een "blik achter de schermen" gunt, zoals Hij dat aan Daniël in het OT en aan Johannes in het NT liet zien! We beperken ons tot Daniël 10: 12.13 Thema: "Een blik achter de schermen in de hemelse gewesten."
1. Gods binnenkamer en Zijn gebedsverhoring.
2. De werkplaats van de duivel en zijn gebedsverstoring.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel