Bijbelboek Orgel

Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen.

Efeziers 2:10

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over David in de woestijn


Datum: 28 juli 2021

Op zondag 1 augustus leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep beide diensten om 10:00 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In de diensten gaat het over David in de woestijn, hoe hij daar in terecht komt en hoe hij daar leeft. 's Morgens dan vanuit 1 Samuel 23:16-18 over zijn vriendschap met Jonathan (thema: Vrienden voor het leven) en tegelijk de dreiging van andere mensen oa. zijn schoonvader Saul en 's  avonds uit psalm 63, een lied in de woestijn. Vrijwel ieder mens heeft wel eens een 'woestijnmoment' wel meerdere zelfs. Hoe ga je daarmee om, wat ontdek je dan, maar ook wie ontdek je dan. David gaat verlangen naar God. Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel