Bijbelboek Orgel

Wie een kuil graaft, zal erin vallen.

Spreuken 26:27a

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over houvast in leven en sterven


Datum: 09 maart 2020

Zondag 15 maart leidt ds. B. Reinders uit Capelle aan den IJssel beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. 's Morgens horen we hoe Jezus een belangrijke keuze maakt: Hij reist vastberaden naar Jeruzalem. Daar was Hij natuurlijk al eerder, maar nu komt het erop aan. Hij gaat Zijn leven geven voor ons. De route die Hij richting Jeruzalem kiest, is daarbij opmerkelijk. Wat betekent dat voor ons? In elk geval, dat er bij Hem voor iedereen ruimte is. 

In de middagdienst gaat het om de vraag: Wat blijft er aan houvast over, als alles onder je voeten wegvalt? Misschien wel meer vragen dan je wilt toegeven.  Ook naar God. In de Bijbel worden die vragen eerlijk benoemd, bijvoorbeeld in de psalmen. Maar we horen daarin ook wie God juist dán voor je wil zijn: houvast in leven én sterven. 

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel