Orgel Bijbelboek

En doet bij dit alles de liefde aan, als de band der volmaaktheid.

Kolossenzen 3:14

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de volmaakte liefde van God


Datum: 06 januari 2020

Op 12 januari leidt ds. B. Witzier uit Houten de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. Er is dan voorbereiding op het Heilig Avondmaal, dat volgende week gehouden zal worden. De kerntekst in de preek is 1 Johannes 4: 9 en 10 over de volmaakte liefde van God tot ons zondige mensen. En over onze onvolmaakte liefde van ons tot God. Ondanks onze liefde die tekort schiet wil Hij ons toch in dienst nemen.

's Middags om 17 uur leidt kandidaat A.J. Droger de dienst. Vanuit Mattheüs 2:19-23 gaat het in de preek over hoe Jezus vanuit Egypte terugkeert naar zijn volk en naar zijn land. Daarin klinkt een echo van Israëls exodus uit Egypte en Mattheüs wil laten zien: een nieuwe bevrijding is op komst. Jezus brengt die verlossing en deze is gericht op het dienen van God, vrij van vijanden en schuld. Daarin delen vraagt om geloofsvertrouwen en het gaan in de voetstappen van Jezus, wat net als bij Hem verachting en verdrukking met zich meebrengt.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel