Bijbelboek Orgel

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Oud- en Nieuwjaar vieren in De Wegwijzer


Datum: 31 december 2019

Op 31 december leidt ds. G. Vos de oudjaarsdienst om 19:30 uur in De Wegwijzer. Werp al uw zorgen op God, want hij zorgt voor u. 1 Petrus 5 vers 7.  Zorgen over hoe het moet. Over wat mensen ons hebben aangedaan. Ook zorgen over wat we anderen hebben aangedaan. Hij zorgt voor u. Hoezo? In welk verband? Boeiend om met deze woorden het jaar af te sluiten.

Op 1 januari 2020 leidt ds. G. Vos ook de nieuwjaarsdienst om 10:30 uur. Wat kunnen we leren van de wijzen uit het oosten? Mensen van ver die de Here Jezus opzochten en prezen terwijl zijn eigen mensen niet met Hem bezig waren.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel