Bijbelboek Orgel

Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen.

1 Timoteus 6:7

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over blij zijn


Datum: 09 december 2019

Op de derde Adventszondag 15 december leidt ds. N.C. Smits uit Purmerend de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. ‘Wees blij!’ We zeggen het soms tegen elkaar om aan te geven dat we niet zo ondankbaar moeten zijn. Of als iets wat eerst heel zorgelijk leek gelukkig toch mee blijkt te vallen. De apostel Paulus zegt het ook tegen ons, maar met een heel andere reden: De Heer is nabij. Hij komt! Die adventsboodschap zet alles in een ander licht. Maar hoe dan?

Om 17 uur leidt ds. G. Vos de dienst die over de vrede in het huisgezin van God zal gaan (Lucas 1 vers 16 en 17). Hij zal het hart van de vaders terugbrengen naar de kinderen en van de kinderen naar de vaders. Daarbij zijn moeders, broers en zussen inbegrepen. Wie is die Hij? Hij is Degene die Johannes de Doper aankondigt. Hoe zorgt Jezus ervoor dat we naar elkaar toegroeien? Dat is een belangrijk thema in de tijd van advent. 

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel