Orgel Bijbelboek

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Nieuws

Terug naar overzicht

Tweede Advent in De Wegwijzer


Datum: 02 december 2019

Op de tweede Adventszondag 8 december leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. De tijd waarin we leven is donker en somber. Allerlei gebeurtenissen maken ons depressief. Wie geeft een uitweg in de klimaatcrisis? Wie geeft een uitweg in het toenemende geweld en de terreurdreiging? God laat Zijn licht schijnen om ons te bemoedigen: de nieuwe wereld komt er aan. In allerlei symbolische handelingen, in de vroege tempel al, kondigt God aan: het licht gaat overwinnen en de duisternis gaat ten onder!

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van de Christelijke Gereformeerde Kerk op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel