Bijbelboek Orgel

Hij zal voor eeuwig de dood vernietigen, en de Here HERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen en de smaad van zijn volk zal Hij van de gehele aarde verwijderen, want de HERE heeft het gesproken.

Jesaja 25:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Doopdienst in De Wegwijzer


Datum: 07 oktober 2019

Zondag 13 oktober leidt ds. G. Vos om 10 uur de dienst in De Wegwijzer. Het verhaal van Cornelius wordt wel 'Pinksteren voor de Heidenen' genoemd. Cornelius, zijn gezin en zijn huishouding ontvingen de Heilige Geest tijdens het luisteren van de wederwaardigheden van Jezus Christus. Wat verhindert hen dan nog om gedoopt te worden? Voor Petrus en de mensen uit de Joods-Christelijke gemeente in Jeruzalem is het gebeuren misschien nog wel belangrijker. Christus geeft zijn Heilige Geest ook aan heidenen wanneer ze met dankbaarheid kennisnemen van het evangelie van Christus. In deze dienst worden Olaf en Willem, twee baby's in de gemeente, gedoopt. 

Om 17 uur leidt ds. C. Brouwer uit Maarssen de dienst. Misschien kent u ze wel: struikelstenen of Stolpersteine. Het zijn vierkante betonnen stenen met een messing plaatje daarop met namen en data. Het zijn kleine gedenkstenen, die hoofd en hart willen aanzetten tot een blijvend gedenken van de verschrikkingen die in WOII hebben plaatsgevonden. Ook Jezus wordt een struikelsteen genoemd, maar ook een gevelsteen. Benieuwd geworden naar de boodschap? Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel