Orgel Bijbelboek

Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

1 Korintiërs 13: 12 - 13

Nieuws

Terug naar overzicht

Heilig Avondmaal in De Wegwijzer


Datum: 16 september 2019

Zondag 22 september leidt ds. Vos beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer, die dan in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal.  Het is alsof je advocaat jouw plek inneemt als beklaagde. Hij krijgt nu alles over zich heen waarvoor jij bent aangeklaagd. Hij wordt veroordeeld voor jouw dossier. En hij laat zich opsluiten totdat hij uiteindelijk vrijkomt. Je zoekt contact met de rechtbank: en ik dan? Er wordt navraag gedaan. Antwoord: het is allemaal oké. Je bent met je advocaat veroordeeld en je hebt met je advocaat gezeten. Ja maar, ik heb nooit een cel van binnen gezien. Antwoord: en nou wegwezen. Dat is ongeveer de denklijn van Paulus in Colossen 2 vers 13 tot 3 vers 4.

's Middags om 17 uur komt de Schriftlezing uit Colossenzen 3: 5-17. Zoek de dingen die boven zijn. Paulus is kennelijk veel in gedachten bij Christus in de hemel, bij zijn onderwijs en zijn kunnen. Dat kan door de Heilige Geest. Een christen is een versie 2.0 van zichzelf wanneer hij de dingen zoekt die boven zijn.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel