Bijbelboek Orgel

En zie, er zijn laatsten, die de eersten zullen zijn en er zijn eersten, die de laatsten zullen zijn.

Lukas:13;30

Nieuws

Terug naar overzicht

Veldjesfeestdienst in De Wegwijzer


Datum: 24 juni 2019

 Zondag 30 juni leidt ds. G. Vos de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. Alle kinderen van Mijdrecht worden met hun ouders uitgenodigd voor de veldjesfeestdienst. De liederen van het veldjesfeest worden gezongen. En het verhaal van de man die een schat vond in de akker. Hij verkocht alles wat hij had om die schat te kunnen kopen. Wat zou die schat nou toch zijn? 

 's Avonds om 18:30 zal ds. J. van der Wal uit Baarn voorgaan. ‘I have a dream’ – bekende woorden van ds. Martin Luther King. Wat is jouw droom? Je kunt van alles dromen, en vaak lijken ze bedrog. Maar als dromen nou geloof worden? Denk aan hoe ze Martin Luther King hebben geïnspireerd. Dromen die je werkelijk hoop, kracht en richting geven… In de Bijbel lezen we over Gods Geest die je dromen geeft.

  Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel